Ιβάν Βαρόνε: Κορυφαίος μέσος στην περσινή Serie B ο παίκτης του Παναιτωλικού

Ο άσος του Παναιτωλικού Ιβάν Βαρόνε, αναδείχθηκε κορυφαίος μέσος της Serie B για τη σεζόν 2020-21.

Ιβάν Βαρόνε: Κορυφαίος μέσος στην περσινή Serie B ο παίκτης του Παναιτωλικού

Ο Ιβάν Βαρόνε του Παναιτωλικού βραβεύτηκε στην Ιταλία. Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου αναδείχθηκε κορυφαίος μέσος της σεζόν 2020-21 στη Serie B.

Για την εξαιρετική του περασμένη σεζόν με τα χρώματα της Ρετζιάνα (35 συμμετοχές, 5 γκολ) βραβεύτηκε στα Italian Sports Awards ως ο κορυφαίος μέσος της Serie B. «Αυτό το βραβείο για μένα αντιπροσωπεύει την υλοποίηση όλων των θυσιών που έγιναν μέχρι τώρα, και για εκείνες που θα εξακολουθώ να κάνω.

Ανυπομονώ να βρεθώ πάλι στη μέση του αγαπημένου μου πράσινου γηπέδου και να ξεκινήσω από την αρχή, μαζί με την ομάδα μου, τον Παναιτωλικό», ανέφερε ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρά στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.

Πρόλαβε να αγωνιστεί σε επτά αγώνες πριν υποστεί ρήξη χιαστού. Το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του πραγματοποιείται στην Ιταλία και στη συνέχεια θα έρθει στη χώρα μας για να συνεχίσει το πρόγραμμά του.

Παναιτωλικός: Παίρνει τον Σουηδό μέσο Γιόχαν Μάρτενσον

Μια τεράστια απουσία για τον Παναιτωλικού του Γιάννη Αναστασίου, με τον Βαρόνε να έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα και να παίρνει αμέσως φανέλα βασικού. Είχε και ένα γκολ κρίσιμο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (2-2) ισοφαρίζοντας στο φινάλε.