Μαρτίνς: «Κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του απέναντι στον Άρη, αλλά και στο +8 από την ΑΕΚ.

Μαρτίνς: «Κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε τις δυσκολίες που υπήρχαν στον αγώνα με τον Άρη, στη σημασία της νίκης, αλλά και στο +8 από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Πολύ απαιτητικό παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει στερήσει πολλούς βαθμούς από μεγάλες ομάδες. Δεύτερον, ερχόμασταν από δύσκολο παιχνίδι και ταξίδι στην Ευρώπη και μετά από αρνητικό αποτέλεσμα. Ήρθαμε χωρίς προετοιμασία σε αυτό το ματς, γιατί κάναμε μόνο αποκατάσταση. Ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις από τις λίγες που είχαμε. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το ότι έκανε τις πρώτες αλλαγές στο 81’: «Κατά τη γνώμη μου πηγαίναμε καλά, δημιουργούσε ευκαιρίες, πίεζε τον αντίπαλο και δεν χρειαζόταν να κάνω αλλαγές. Από τη στιγμή που πηγαίναμε καλά, δεν χρειαζόταν να κάνουμε αλλαγές. Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε. Ήταν ένα καλό και ισορροπημένο παιχνίδι».

Για το +8 από την ΑΕΚ: «Κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, τα έχουμε πάει καλά στη βαθμολογία. Δεν κοιτάμε τι γίνεται πίσω μας, αλλά μόνο μπροστά».