Ολυμπιακός: Μασούρας και Μπουχαλάκης «πληγώνουν» τον Άρη

Η παράδοση στο σκοράρισμα για Γιώργο Μασούρα και Ανδρέα Μπουχαλάκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη και η απουσία του... Χασάν. 

Ολυμπιακός: Μασούρας και Μπουχαλάκης «πληγώνουν» τον Άρη

Μεγάλη παράδοση στο σκοράρισμα εναντίον του Άρη έχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μασούρας. Ο διεθνής επιθετικός έχει σκοράρει έξι φορές εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα χρόνια που αγωνίζεται στους Πειραιώτες και προφανώς θα επιδιώξει και φέτος να συνεχίσει αυτή την παράδοση, καθώς έχει βρει δίχτυα κόντρα στον Άρη σε καθεμιά από τις προηγούμενες σεζόν. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε βάλει γκολ την πρώτη του σεζόν στο 4-1, πρόπερσι στο 3-1 των play off και πέρυσι στο 1-0 πάλι στην εξτρά διαδικασία. Τα μισά γκολ του είναι εντός και τα υπόλοιπα στο «Κλ.Βικελίδης».


Εντυπωσιακό είναι ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είχε βάλει πέρυσι τρία γκολ στον Άρη, όλα στα Θεσσαλονίκη (στο 2-1 της κανονικής περιόδου από τις μπαλιές του Φορτούνη και το περίφημο της ισοφάρισης στο Κύπελλο όταν ξεγέλασε τον Κουέστα), ενώ από δύο φορές έχουν πετύχει γκολ κόντρα στον σημερινό αντίπαλο του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί και ο Μαντί Καμαρά.

Στον Άρη έχει βάλει δύο γκολ τα τελευταία χρόνια και ο Φορτούνης, ενώ εκπληκτική είναι η επίδοση ενός παίκτη που έχει φύγει ως δανεικός για την Τουρκία, του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έβαλε στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό πέντε γκολ στον Άρη. Ο Ελ Αραμπί και ο Τικίνιο μπορούν στο ματς της Κυριακής (12/12, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) να γίνουν «Φαραώ» και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε νίκη, με τον Μαροκινό βασικό και τον Βραζιλιάνο κάποια στιγμή από τον πάγκο.