ΑΕΚ: Κατέθεσε, επίσημο, αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης!

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι κατέθεσε, στο ημίχρονο, επίσημο αίτημα, στον διαιτητή της αναμέτρησης, με τον Αστέρα Τρίπολης, Καραντώνη, για αναβολή της, λόγω ακαταλληλότητας του τερέν, από την βροχόπτωση πριν και κατά  τη διάρκεια της...

ΑΕΚ: Κατέθεσε, επίσημο, αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης!

Στο περιθώριο του αγώνα (που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή η οποία είχε μετατρέψει σε ...βάλτο το γήπεδο) με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, η ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι είχε ζητήσει από τον, διαιτητή, Καραντώνη, να διακόψει την αναμέτρηση αν οι συνθήκες του αγωνιστικού χώρου στη διάρκεια της δεν ευνοούσαν να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Μάλιστα θέμα ακαταλληλότητας του τερέν (λόγω επικινδυνότητας για τους παίκτες) τέθηκε μετά την προθέρμανση κιόλας των ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο το ματς ξεκίνησε με την «Ένωση» να επανέρχεται καταθέτοντας αίτημα, επίσημο, μάλιστα, αναβολής δια στόματος του Βασίλη Δημητριάδη, στην ανάπαυλα.

Ωστόσο, ο διαιτητής, παρότι είπε ότι θα το τσεκάρει, δεν άλλαξε απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Κατά τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» ο Καραντώνης (σ. μοναδικός υπεύθυνος, όπως και κάθε διαιτητής, για να κρίνει το αν η διεξαγωγή του αγώνα είναι ενδεδειγμένη...) φέρεται να είπε ότι είναι, μεν, «βαρύ» το τερέν αλλά μπορεί παιχθεί ποδόσφαιρο.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες η στάση των γηπεδούχων ήταν ότι το θέμα είναι στην κρίση του ρέφερι.