Μήτογλου: «Οι νίκες φτιάχνουν τη ψυχολογία μας»

Ο Σίμος Μήτογλου μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να προσέξει πολύ τις προσωπικές μονομαχίες.

Μήτογλου: «Οι νίκες φτιάχνουν τη ψυχολογία μας»

Από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης ο Σίμος Μήτογλου καθιερώθηκε στην ενδεκάδα των "κιτρινόμαυρων". Ο Έλληνας τεχνικός τον εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και του έχει δώσει φανέλα βασικού.

Ο Μήτογλου μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις προσωπικές μονομαχίες.

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Πάντα οι νίκες φτιάχνουν τη ψυχολογία και κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Σίμος Μήτογλου και στη συνέχεια τόνισε:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς, είναι μια δύσκολη έδρα. Θα τα βάλουμε κάτω, θα παίξουμε το σύστημα που θέλει ο προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε από νωρίς και να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να προσέξουμε τις προσωπικές μονομαχίες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο άσος της ΑΕΚ.