Την Τετάρτη (15/12) η δικάσιμος της έφεσης του ΠΑΟΚ

Για την Τετάρτη (15/12) ορίστηκε η δικάσιμος της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία που της έχει επιβληθεί για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Την Τετάρτη (15/12) η δικάσιμος της έφεσης του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Super League για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ όρισε τη δικάσιμο της έφεσης που έχει κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη (15/12) θα εκδικαστεί η έφεση που έχει ασκήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ θα παραθέσει τα επιχειρήματα του με σκοπό να μειώσει την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Θυμίζουμε πως οι οπαδοί του εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη προκαλώντας επεισόδια και διακοπή του αγώνα για περίπου μία ώρα. Για όσα συνέβησαν σε εκείνο το ματς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τιμωρηθεί με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 193.500 ευρώ. Οι πιθανότητες να μειωθεί η ποινή δεν είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ, αλλά στη Θεσσαλονίκη ελπίζουν πως θα καταφέρουν να την ρίξουν.