Πήρε τον Αράο, τελειώνει και με Μεριά

Ο Βραζιλιάνος χαφ έκλεισε στον Ολυμπιακό και έρχεται στην Ελλάδα, ενώ τελειωμένη δίνουν οι Τυνήσιοι τη μεταγραφή του Μεριά.

Πήρε τον Αράο, τελειώνει και με Μεριά

Η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όπως σας έχει γράψει από πολύ νωρίς το fosonline.gr οι Πειραιώτες έχουν κλείσει το θέμα με τον Βραζιλιάνο χαφ κάτι που το έχουν πάρει απόφαση και στην πατρίδα του.

Ο παίκτης δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τη Σάντος όπως σας έχουμε γράψει μένοντας ήδη εκτός αποστολής. Ο Αράο αναμένεται να πάρει σύντομα το αεροπλάνο για την Ελλάδα και μάλιστα οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στην Ελλάδα ως την Παρασκευή.

Η μεταγραφή του έχει τελειώσει ουσιαστικά και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του ποδοσφαιριστή. Θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και επί της ουσίας στο ματς με τη Λουκέρνη θα πάει έχοντας κάποιες προπονήσεις στα πόδια του και το φιλικό με τη Λεγανές. Ο Αράο, πάντως, έχει κανονικά ρυθμό, αφού συμμετείχε στις προπονήσεις της Φλαμένγκο και στα παιχνίδια της.

Ο Γουίλιαν Αράο, ωστόσο δεν είναι η μοναδική μεταγραφή που τελειώνει άμεσα από τον Ολυμπιακό. Και ο Γιασίν Μεριά είναι έτοιμος να κλείσει στους Πειραιώτες. Ο παίκτης αν και βρίσκεται στην προετοιμασία της Σφαξιέν δεν παίζει στα φιλικά παιχνίδια της. Πλέον και οι Τυνήσιοι έχουν αρχίσει και κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σφαξιέν. Οι πληροφορίες θέλουν και τον Μεριά να κλείνει οριστικά μέχρι την Παρασκευή.