Συμφωνία για 3 χρόνια, εκτός με Σάντος ο Αράο

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η μεταγραφή του 26χρονου χαφ στον Ολυμπιακό αναμένεται να τελειώσει εντός της ημέρας.

Συμφωνία για 3 χρόνια, εκτός με Σάντος ο Αράο

Το πολυπόθητο «ναι» από τη Φλαμένγκο το έχει ακούσει ο Ολυμπιακός και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια και σύμφωνα με όσα γράφουν οι Βραζιλιάνοι αυτή η συμφωνία έχει επιτευχθεί στα 2,5 εκατ. ευρώ. Χθες ωστόσο έγραφαν για 2,4. Κάπου εκεί έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους τα χρήματα που εισπράξει η «Φλα» από τη πώληση του Γουίλιαν Αράο είναι πολύ σημαντικά, διότι την ίδια ώρα επιχειρεί να αποκτήσει τον Βιτίνιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για τους Βραζιλιάνους είναι πολύ σημαντικό ότι θα βάλουν στα ταμεία ένα σεβαστό ποσό

Στη χώρα του καφέ κάνουν λόγο για συμφωνία τριών ετών, ενώ όπως τονίζουν μέσα στην ημέρα θα έχει τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι πως η Φλαμένγκο τα ξημερώματα της Πέμπτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Σάντος. Ο Γουίλιαν Αράο όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγα λεπτά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.