Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης 150 οπαδοί! (pics)

Στις περιοχές που επλήγησαν βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 7 και παρέδωσε τρόφιμα, φάρμακα, ενώ 50 φιάλες αίμα είναι διαθέσιμες.

Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης 150 οπαδοί! (pics)

Είναι άμεση η κινητοποίηση των πολιτών για να σταθούν στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη αυτές τις ώρες. Συμπολίτες μας δοκιμάζονται, έχασαν τις περιουσίες τους, έχασαν δικούς τους ανθρώπους και βιώνουν μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

Εκείνο που έχει σημασία τούτη την ώρα είναι να όλοι να είναι ενωμένοι και να βοηθούν αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι συγκλονιστικός ο τρόπος με τον οποίο έχουν αντιδράσει όλοι σε αυτή την κατάσταση. Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκαν από νωρίς.

Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Περίπου 150 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν πριν λίγη ώρα στις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές. Παρέδωσαν οι ίδιοι τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν στο φαληρικό γήπεδο, ενώ από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας του Πειραιά είναι διαθέσιμες στα νοσοκομεία 50 φιάλες αίμα.