Διάψευση Μαρτίνς για την Αλ Νασρ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς διέψευσε τα δημοσιεύματα από την Αραβία που τον ήθελαν να φεύγει για την Αλ Νασρ. Ο Πορτογάλος τόνισε πως θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να μείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Διάψευση Μαρτίνς για την Αλ Νασρ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα της αραβικής έκδοσης του goal.com προκάλεσε αναταραχή το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ρεπορτάζ των Αράβων ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμφωνήσει με την Αλ Νασρ και μάλιστα αναμένονταν οι ανακοινώσεις για να αποχωρήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Αλ Νασρ και Μαρτίνς

Το θέμα διαψεύστηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ και ο Πορτογάλος προπονητής πριν λίγο με δήλωση του ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

«Έμαθα κι εγώ σήμερα το απόγευμα τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες συσχέτιζαν το όνομά μου με την Αλ Νασρ. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Συνάντηση Αλ Νασρ και Μαρτίνς στην Αθήνα»

«Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δε θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο», είπε ο 51χρονος προπονητής.