«Συνάντηση Αλ Νασρ και Μαρτίνς στην Αθήνα»

Αραβικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς συναντήθηκε την Κυριακή (5/12) με ιθύνοντες της Αλ Νασρ για να τον κάνουν δικό τους. 

«Συνάντηση Αλ Νασρ και Μαρτίνς στην Αθήνα»

Δημοσίευμα από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα, η έκδοση «Goal» τονίζει ότι ιθύνοντες της Αλ Νασρ είχαν ραντεβού το πρωί της Κυριακής (5/12) στην Αθήνα με τον Πέρδρο Μαρτίνς, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Οι Σαουδάραβες βρίσκονται εδώ και καιρό σε αναζήτηση τεχνικού μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον Πέδρο Εμάνουελ ενώ θυμίζουμε πως είχαν έρθει σε επαφή και με τον Αμπέλ Φερέιρα δίνοντας του… χρυσό. Συγκεκριμένα, 20 εκ. Ευρώ σε δύο χρόνια.

Πάντως, σενάρια για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είχαν κυκλοφορήσει και το προηγούμενο διάστημα, με τους Πειραιώτες να εκφράζουν άγνοια.

Όλα αυτά, την ώρα που στον Ρέντη σκέφτονται την ανανεώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον Ίβηρα κόουτς, ο οποίος δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στο συμβόλαιό του προβλέπεται buy out που κατά πληροφορίες αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Μαρτίνς επέστρεψε κανονικά μαζί με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην Αθήνα, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για το εν λόγω δημοσίευμα.