Μαρτίνς: «Λατρεύω τον Ολυμπιακό και να είμαι προπονητής του»

Ο Πέδρο Μαρτίνς απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων του Ολυμπιακού σε video στο Instagram, τόνισε ότι λατρεύει τους ερυθρόλευκους και πως είναι «δεμένος με την ομάδα»

Μαρτίνς: «Λατρεύω τον Ολυμπιακό και να είμαι προπονητής του»

Μετά τον Ολυμπιακό που διαψεύδει τα περί αποχώρησης Μαρτίνς (για την Αλ Νασρ) έρχεται και ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος να προβεί σε δηλώσεις πίστης κι αφοσίωσης στους Πειραιώτες!

Απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων των «ερυθρολεύκων», σε video στο Instagram, τόνισε ότι λατρεύει τον σύλλογο και είναι «δεμένος» με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για τον Ολυμπιακό: «Λατρεύω την Ελλάδα. Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Από τότε που ήρθα με υποδέχθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθω την Ελλάδα τη δεύτερη χώρα μου".

Για τη σχέση του με τον Πειραιώτικο σύλλογο: «Τα πράγματα εξελίσονται στη ζωή μας, δεν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού. Με τα χρόνια αγάπησα την ομάδα, τα πράγματα έγιναν πιο έντοντα και πιο δυνατά. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Για να το πούμε με μία λέξη, επειδή έχουμε πολλές ερωτήσεις να απαντήσουμε, αυτή είναι το πάθος. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι παθιασμένοι».

Για το γκολ που έχει πετύχει η ομάδα επί των ημερών του και θυμάται εντονότερα: «Το γκολ του Εμβιλά στη Λαμία.Δεν ήταν το πιο σημαντικό αλλά ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Για τις πιο σημαντικές νίκες του στον Ολυμπιακό: «Τρεις είναι οι πολύ σημαντικές νίκες που έχω γιορτάσει περισσότερο. Με Μίλαν, με Κράσνονταρ και η εκτός έδρας νίκη με Άρσεναλ».

Όσο για το τι λείπει από τη Super League είπε: «Οι καλές ομάδες κάνουν ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Πρέπει να δοθεί βάρος από τις ακαδημίες. Όσο πιο ποιοτικοί παίκτες, τόσο πιο ποιοτικές ομάδες και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχει βελτίωση στο κομμάτι αυτό".