Μαντσίνι: «Είμαστε ανεβασμένοι μετά τις νίκες με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και πάμε για κάτι καλύτερο»

Σίγουρος ότι ο Άρης έχει γυρίσει σελίδα μετά τη συντριβή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πάει για μεγάλα πράγματα έπειτα από τις νίκες σε βάρος των ΠΑΟΚ και ΟΦΗ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντάνιελ Μαντσίνι ενόψει του αυριανού (5/12) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μαντσίνι: «Είμαστε ανεβασμένοι μετά τις νίκες με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και πάμε για κάτι καλύτερο»

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα σκοπεύει να δώσει ο Άρης που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης αύριο (5/12) στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Σε δηλώσεις του ενόψει της συνάντησης με την αρκαδική ομάδα ο Ντάνιελ Μαντσίνι επισήμανε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ότι έχουν κάνει ζημιά στους «κίτρινους» οι μέτριες εμφανίσεις τους εντός έδρας. Ωστόσο τόνισε ότι μετά τις πολύ σημαντικές νίκες επί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα, η ομάδα του έχει γυρίσει σελίδα.

Αναλυτικά ο Μαντσίνι είπε:

Τι άλλαξε στον Άρη μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην έδρα μας και θέλαμε πολύ να γυρίσουμε σελίδα. Φυσικά είμαστε ανεβασμένοι μετά τις δύο νίκες που σημειώσαμε και τώρα θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αφού ακολουθεί παιχνίδι στην έδρα μας».

Για τη χαρά που νιώθει επειδή η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ήρθε με δικό του γκολ: «Πάντα είναι πολύ καλό να σκοράρεις ένα γκολ σε τέτοια παιχνίδια. Φυσικά το συναίσθημα να σημειώνεις ένα τέρμα σε ντέρμπι σού δίνει περισσότερη χαρά και ειδικά όταν είναι το νικητήριο. Είμαστε παρά πολύ ευχαριστημένοι ως ομάδα που κερδίσαμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για την ετοιμότητα του Άρη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μία εβδομάδα δύσκολη γιατί ακολούθησαν αρκετά παιχνίδια, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε και σε αυτό το παιχνίδι το τρίποντο της νίκης».

Αν έχει εξήγηση τι δυσκολεύει τον Άρη στα εντός έδρας ματς: «Είναι αλήθεια ότι μας έχουν κοστίσει οι μέτριες εμφανίσεις που είχαμε μέσα στην έδρα μας. Περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να κερδίσουμε γιατί όχι και όλα τα παιχνίδια».