Ο Σισέ είναι ο καλύτερος στόπερ του Ολυμπιακού

Ο Παπέ Σισέ είναι άλλος άνθρωπος φέτος και συστήνεται ξανά στο ερυθρόλευκο κοινό. Ο δανεισμός στη Σεντ Ετιέν και η απώλεια του τον Ιανουάριο.

Ο Σισέ είναι ο καλύτερος στόπερ του Ολυμπιακού

Πριν ένα χρόνο ο Παπέ Σισέ έφευγε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού για τη Σεντ Ετιέν. Οι Πειραιώτες έβαζαν μία μεγάλη οψιόν αγοράς, ύψους 13 εκατ. ευρώ και αν οι "Στεφανουά" είχαν τη δυνατότητα να δώσουν αυτά τα χρήματα, τώρα ίσως να έπαιζε με τη φανέλα τους.

Αντί αυτού όμως ο Σισέ διαπρέπει με την ερυθρόλευκη φανέλα και η ιστορική Σεντ Ετιέν είναι στην τελευταία θέση της Ligue 1. Ο Σενεγαλέζος, που και το καλοκαίρι έμοιαζε πιθανότερο το σενάριο να βάλει τα πράγματα του σε μία βαλίτσα και να φύγει, είναι ο καλύτερος αμυντικός του Ολυμπιακού.

Αυτός είναι με διαφορά ο καλύτερος στόπερ που έχει η ομάδα του Πειραιά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Και αυτό δεν το λέμε εξαιτίας των δύο γκολ που έβαλε στον ΟΦΗ. Τα γκολ για έναν στόπερ είναι το εξτρά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του, αλλά πάντα είναι απαραίτητο.

Το θέμα με τον Σισέ είναι ότι παρουσιάζεται τελείως διαφορετικός από αυτό που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Έχει βελτιώσει πολλά στο παιχνίδι του και κυρίως έχει αλλάξει τη νοοτροπία του. Ο Σισέ που βλέπουμε φέτος δεν είναι επιπόλαιος ή τουλάχιστον είναι πολύ λιγότερο. Έχει σωστές μεταβιβάσεις και τα διωξίματα του κοιτάζει να είναι σε συμπαίκτη του και όχι να φύγει η μπάλα όπου να 'ναι. Έχει σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, παίζει μυαλωμένα και δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο και σώζει πολλά στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού.

Προφανώς και τον βοήθησε πολύ ο δανεισμός του στη Σεντ Ετιέν και συστήνεται ξανά στο ερυθρόλευκο κοινό. Ο Παπέ Σισέ δεν έχει σχέση με αυτόν που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια και πρόκειται πλέον για έναν στόπερ με ωριμότητα. Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο καλύτερος του αμυντικός θα λείψει τον Ιανουάριο για το Κόπα Άφρικα.