ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3: Νιόπλιας: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα…»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας κρατάει από το 1-3 με τον Ολυμπιακό μόνο την εικόνα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3: Νιόπλιας: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα…»

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με όλα όσα είδε από τον ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο της ήττας του με 1-3 από τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ως την καλύτερη ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και πρέπει να πω ένα μπράβο στους παίκτες μας κυρίως για την εικόνα που είχαν στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε πολύ καλά. Φανταστείτε ότι οι μοναδικές φάσεις που έγιναν στα καρέ μας ήταν από στατικές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο μέρος από τη στιγμή που προηγήθηκε ο αντίπαλος, έχει την εμπειρία να το διαχειριστεί το παιχνίδι. Είχε επίσης και την φρεσκάδα σε σχέση με εμάς που παίξαμε σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα με αυτή που είχαμε βάλει στον Αρη. Συνεχίζουμε, αλλά νομίζω ότι είμαστε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τον συγχαίρω για τη νίκη».

Για τους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας του: «Μπορεί να έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες. Έχουμε καλό υλικό. Αν όμως σκεφτείτε ότι έχουμε κάποια παιδιά που προέρχονται από τραυματισμούς που τους άφησαν πολύ καιρό έξω και επανέλθουν στο 100%, τότε θα γίνουμε πιο δυνατοί».