Ολυμπιακός: Καμία κρούση η Τράμπζονσπορ για Μασούρα

Στην Τουρκία γράφουν ότι η Τράμπζονσπορ θέλει τον Γιώργο Μασούρα και είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Ολυμπιακός: Καμία κρούση η Τράμπζονσπορ για Μασούρα

Είναι γνωστή η λατρεία της Τράμπζονσπορ στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μετά τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της, επιχείρησε να πάρει και τον αριστερό μπακ Γιώργο Κυριακόπουλο από την Σασουόλο. Προς το παρόν το θέμα έχει «κολλήσει», αλλά δεν αποκλείεται να... ξεκολλήσει, καθώς το χρήμα στην Τραπεζούντα ρέει άφθονο.

Την Παρασκευή (3/12) επικράτησε ένα... αλαλούμ στην Τουρκία με κεντρικό «πρωταγωνιστή» (άθελά του βέβαια) τον Γιώργο Μασούρα. Σύμφωνα με τους γείτονες, η Τράμπζονσπορ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ.

Από τη μία τα γκολ που έχει πετύχει κόντρα σε τουρκικές ομάδες (Μπασάκσεχιρ, Φενέρμπαχτσε) και από την άλλη οι πολύ καλές σεζόν που έχει πραγματοποιήσει με την ερυθρόλευκη φανέλα, φέρεται να προσέλυσαν το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ.

Τι ακριβώς ισχύει; Ούτε πρόταση υπάρχει προς τον Ολυμπιακό, ούτε οποιαδήποτε μορφής «ενόχληση» για τον Γιώργο Μασούρα.

Δεν γνωρίζουμε αν αύριο - μεθαύριο αποφασίσει η Τράμπζονσπορ να μπει σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες, αλλά για την ώρα αυτό που λένε ορθά - κοφτά από το λιμάνι είναι ότι δεν υπάρχει το παραμικρό για τον Μασούρα από το κλαμπ της Τραπεζούντας.

Μπορεί όντως να αρέσει ο Μασούρας στους ανθρώπους της Τράμπζονσπορ. Μπορεί να σκέφτονται κιόλας να καταθέσουν κάποια στιγμή μία επίσημη προσφορά. Αυτό που ισχύει όμως στην παρούσα φάση είναι η Τράμπζονσπορ δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό για τον Έλληνα άσο, παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται στην Τουρκία.