Σισέ: «Ακόμα δεν έχω εκπληρώσει τους στόχους μου»

Ο Παπέ Σισέ αναφέρθηκε στη θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά και στην ήττα από τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Σισέ: «Ακόμα δεν έχω εκπληρώσει τους στόχους μου»

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Παπέ Σισέ με αφορμή τον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ. Ο αμυντικός της ομάδας του Πειραιά σχολίασε και την ήττα από τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα από τον Λεβαδειακό: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε, είτε πρόκειται για παιχνίδι Κυπέλλου είτε για φιλικό. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια με την επιθυμία να κερδίζει. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι στην έδρα μας και θα έχουμε ευκαιρία να ισορροπήσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε κάνοντας καλύτερο παιχνίδι».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί μας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσουμε πιο πολύ τον τίτλο. Είναι από τα παιχνίδια που θέλουν να νικήσουν οι ομάδες για να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους. Πρέπει να σεβαστούμε τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να φερθούμε σαν ένας μεγάλος σύλλογος και να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Για το εάν νιώθει πιο ώριμος μετά την παρουσία του στη Γαλλία: «Ακόμα δεν έχω εκπληρώσει τους στόχους μου. Στη Γαλλία απέκτησα περισσότερες εμπειρίες έτσι ώστε να επιστρέψω στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας πως να προσφέρω τα καλύτερα σε έναν σύλλογο που έχει δώσει πολλά. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι η δουλειά».