Ολυμπιακός: Η «μάχη» της Κρήτης και οι βασικοί

Στο πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Η «μάχη» της Κρήτης και οι βασικοί

Αναγκαστικά το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό περνάει στην ιστορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσα έγιναν σε αυτή την αναμέτρηση θα ξεχαστούν εύκολα. Οι Πειραιώτες όχι απλά ηττήθηκαν από τους Βοιωτούς, αλλά παρουσίασαν μία πολύ κακή εικόνα με ποδοσφαιριστές που δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τους Πειραιώτες, όμως, αυτό που έχει σημασία τώρα είναι ο αγώνας του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα που αποτελεί σοβαρό εμπόδιο στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς ο Πέδρο Μαρτίνς θα επαναφέρει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα. Οι παίκτες που τραβάνε κουπί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου είναι αυτοί που θα σηκώσουν στις πλάτες τους την ευθύνη του πολύ κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Το πιθανότερο είναι πως στον αγώνα με τους Κρητικούς θα πάρει ξανά φανέλα βασικού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έχασε λόγω τραυματισμού την αναμέτρηση με τον Βόλο. Ο έμπειρος στόπερ είναι καλά, προπονήθηκε και θα παίξει με τον ΟΦΗ, ενώ είναι δεδομένο πως παίκτες όπως ο Λαλά, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Εμβιλά, ο Μαντί Καμαρά, ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Μασούρας και ο Ελ Αραμπί θα πάρουν ξανά τις θέσεις τους στην αρχική ενδεκάδα.