Μπαρμπόσα: «Όσο ανοργάνωτοι και αν είναι οι Έλληνες, η Ελλάδα είναι η χώρα με την οποία ταυτίζομαι»

Ο Πορτογάλος άσος του Παναιτωλικού, Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έχει παίξει και στην ΑΕΚ μίλησε στην πατρίδα του.

Μπαρμπόσα: «Όσο ανοργάνωτοι και αν είναι οι Έλληνες, η Ελλάδα είναι η χώρα με την οποία ταυτίζομαι»

Συνέντευξη στην «A Bola» έδωσε ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο άσος της ομάδας του Παναιτωλικού, ο οποίος έχει παίξει φυσικά και στην ΑΕΚ ρωτήθηκε για το αν ήταν επιθυμητή η επιστροφή στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ, υποστήριξε: «Ναι! Λέω συχνά στους φίλους μου ότι, όσο ανοργάνωτοι και αν είναι οι Έλληνες, η Ελλάδα είναι η χώρα με την οποία ταυτίζομαι περισσότερο».

«Λατρεύω τον τρόπο που ζουν οι Έλληνες τη ζωή τους. Η Πορτογαλία θα είναι πάντα η χώρα μου, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω άλλη χώρα για να ζήσω, αυτή θα ήταν η Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει καλός καιρός, καλό φαγητό, καλός καφές, υπέροχα εστιατόρια, για να μην αναφέρουμε τις παραλίες», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

«Εδώ μπορώ να πάω σε ένα καλό εστιατόριο ή να πάω σε ένα καφέ με έναν συνάδελφο να κάνουμε παρέα. Στην Τουρκία αυτό δεν ήταν αρκετό. Ήρθα μετά από πρόσκληση του προπονητή μου που είχα ήδη συνεργαστεί στην ΑΕΚ. Ήμουν χωρίς αμοιβή στην Τουρκία και κατέληξα να έρθω. Είχα περισσότερες προτάσεις να μείνω στην Τουρκία, αλλά είχα βαρεθεί. Κατέβασα τον μισθό μου για να έρθω στον Παναιτωλικό και χαίρομαι που το έκανα. Είμαι πιο χαρούμενος εδώ», υπογράμμισε.