Προς Χέρτα Βερολίνου ο Μπιόρκαν που βολιδοσκόπησε ο Ολυμπιακός

Ο Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν που είχε εξετάσει από πέρσι και ο Ολυμπιακός, οδεύει προς την Χέρτα Βερολίνου, όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Τετάρτης (1/12) μετά από επικοινωνία που είχε με Νορβηγό δημοσιογράφο και ανέφερε ότι θα αποτελούσε τεράστια έκπληξη αν ερχόταν στην Ελλάδα

Προς Χέρτα Βερολίνου ο Μπιόρκαν που βολιδοσκόπησε ο Ολυμπιακός

Το «ΦΩΣ» της Τετάρτης (1/12) έδωσε όλες τις πτυχές της υπόθεσης του Φρέντερικ Άντρε Μπιόρκαν, με αφορμή δημοσιεύματα που είχαν βγει την Δευτέρα (29/11) στην Νορβηγία και έφερναν τον Ολυμπιακό να επανέρχεται.

Όπως αναφέρει λοιπόν το σημερινό (1/12) φύλλο της εφημερίδας μας, φιλοξενώντας μάλιστα και τον Νορβηγό δημοσιογράφο Έστεν Ο. Σέτερ, αν ο Μπιόρκαν κατέληγε στον Ολυμπιακό θα αποτελούσε τεράστια έκπληξη για τους συμπατριώτες του 23χρονου αριστερού μπακ.

Μάλιστα, εμφάνιζαν δύο ενδεχόμενα: Είτε με κάποιο τρόπο να έμενε έως το καλοκαίρι για να βοηθούσε την Μπόντο Γκλιμτ στα νοκ άουτ ματς του Europa League (σ.σ. θυμίζουμε ότι μένει ελεύθερος την 1η Ιανουαρίου), είτε θα πήγαινε σε μία ομάδα μεγάλης Λίγκας.

Μας μετέφεραν επίσης και το σημειώσαμε στο «ΦΩΣ» της Τεταρτης (1/12) ότι η Χέρτα Βερολίνου ήταν η ομάδα που εδώ και 20 μέρες είχε ξετρελαθεί και εμφανιζόταν μάλιστα να έχει στείλει άνθρωπο ακόμα και στην Νορβηγία για να μιλήσει μαζί του και με τον πατέρα του που είναι αθλητικός διευθυντής της Μπόντο Γκλιμτ.

Την Τετάρτη (1/12) λοιπόν τα νορβηγικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι ο Μπιόρκαν ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Βερολίνου από την Πρωτοχρονιά. Κάποια άλλα ανέφεραν ότι έχει έρθει ήδη σε συμφωνία.

Η ουσία είναι ότι εξ αρχής ο Ολυμπιακός στη βολιδοσκόπηση που είχε κάνει προ ημερών, είχε διαπιστώσει ότι ήταν πολύ υψηλά τα εμπόδια για τη μεταγραφή του εξαιτίας του ενδιαφέροντος που είχαν δείξει ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα. Είχε κάνει μία βολιδοσκόπηση, αλλά μέχρι εκεί. Δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση, γιατί φαινόταν ότι δεν είχε κανένα νόημα...

Αν πάρει ο Ολυμπιακός αριστερό μπακ τον Ιανουάριο, θα έχει περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο και δεν θα είναι «ενδεκαδάτος», όπως επρόκειτο να ήταν ο Μπιόρκαν.