Άρης: 200 εκτός έδρας νίκες στη Super League

Ο Άρης έκανε...κηδεία στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και συμπλήρωσε 200 εκτός έδρας νίκες στη μεγάλη κατηγορία.

Άρης: 200 εκτός έδρας νίκες στη Super League

Ο Άρης έφτασε τις 200 νίκες εκτός έδρας, επικρατώντας την Τούμπα μετά από 11 χρόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ από τότε είχε να κάνει τόσο γρήγορα δύο ήττες εντός έδρας!

200 νίκες εκτός ο Άρης

Ο Άρης ήταν η ομάδα που κέρδισε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μάλιστα μετά από 11 και πλέον χρόνια πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΟΚ.

Αυτή η νίκη είναι για τον Άρη η 200η εκτός έδρας στην ιστορία του στην Α' Εθνική/Super League, με 10 από αυτές να είναι σε βάρος του συμπολίτη του ΠΑΟΚ.

Ο Άρης χρειάστηκε να παίξει 909 αγώνες εκτός έδρας για να πιάσει αυτό το 200άρι, αφού έχει ακόμα 265 ισοπαλίες και 444 ήττες.

Πάλι 28 Νοεμβρίου έχανε για δεύτερη φορά!

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχασε στην έδρα του από τον Άρη μετά από 11 χρόνια. Είναι η δεύτερη φορά στη Super League Interewetten που χάνει στην έδρα του, μετά από την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι εντυπωσιακό ότι δύο ήττες στην έδρα του ο ΠΑΟΚ πριν αλλάξει ο χρόνος, είχε να κάνει 11 χρόνια, από τότε δηλαδή που έχασε και πάλι από τον Άρη.

Με τη διαφορά ότι τότε ο Άρης είχε κάνει την πρώτη νίκη στην Τούμπα, στις 3 Οκτωβρίου 2010, ενώ τη δεύτερη την είχε πετύχει ο Ατρόμητος στις 28 Νοεμβρίου 2010!

Στην ίδια ημερομηνία δηλαδή που ο ΠΑΟΚ και φέτος έκανε τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του!

Πηγή: www.slgr.gr