Μαρτίνς:«Πιστεύαμε στη νίκη-Γιατί έπαιξαν Μαντί, Ανδρούτσος- Πολλές διακοπές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου και τόνισε ότι πίστευε στη νίκη ακόμα κι όταν έγινε το 1-1.

Μαρτίνς:«Πιστεύαμε στη νίκη-Γιατί έπαιξαν Μαντί, Ανδρούτσος- Πολλές διακοπές»

Σε ένα ματς με δραματικό φινάλε ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Βόλο και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως πίστευε στη νίκη ακόμη κι όταν η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να ισοφαρίσει.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το πόσα θρίλερ αντέχει σε μία εβδομάδα: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε συνηθισμένοι. Πιστεύαμε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό για εμάς. Ακόμα και όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση το πιστεύαμε. Αυτό που δεν μας άρεσε ήταν ότι γίνονταν συνέχεια διακοπές. Και ο Βόλος είναι μία ποιοτική ομάδα που δεν μπόρεσε ούτε αυτή να παίξει με τόσες διακοπές μέσα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά καταφέραμε και νικήσαμε.

Για τις πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα: Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Έχει εμπειρία και ποιότητα και όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουνε. Δεν είναι μόνο ποιοτικοί παίκτες. Είναι παιδιά με έντονο αγωνιστικό πνεύματα. Το έλεγα πάντα και εξακολουθώ να πιστεύω το ίδιο.

Για τις αλλαγές στην επανάληψη: Ήταν μία απόφαση που οφείλεται στην κόπωση από το ματς της Πέμπτης. Είδαμε ότι ο Ανδρούτσος και ο Μαντί ήταν σε καλύτερη κατάσταση και θα βοηθούσαν την ομάδα να φρεσκαριστεί.