ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-2: Μεταξάς: «Δεν βάλαμε τις ευκαιρίες μας και χάσαμε»

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ επισημαίνοντας πως αυτό οφείλεται στις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-2: Μεταξάς: «Δεν βάλαμε τις ευκαιρίες μας και χάσαμε»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και να συνεχίσει τις επιτυχίες του. Η ομάδα της Ηπείρου ηττήθηκε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τους "κιτρινόμαυρους" και ο Ηρακλής Μεταξάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του αυτή τη φορά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έκανε.

Αναλυτικά ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε:

Για το που κρίθηκε το ματς: Το ματς κρίθηκε στο ποιος θα έβαζε το γκολ. Είχαμε το δοκάρι και κάποιες άλλες ευκαιρίες. Δεν τις βάλαμε και τιμωρηθήκαμε. Έβαλαν ένα περίεργο γκολ. Δεν τα βάλαμε αυτή τη φορά και φεύγουμε ηττημένοι.

Για το γρήγορο γκολ: Δεν είναι πάντα εύκολο να εκμεταλλευτείς και το γρήγορο γκολ. Κάποιες φορές μας βγήκε το γέμισμα, αλλά δεν είναι απλό. Πιστεύω καλά παίξαμε. Αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν τρεις μήνες και που είμαστε τώρα είναι ένα σημαντικό βήμα. Το θέμα είναι να νικάμε και αυτά τα παιχνίδια. Και με τον Ολυμπιακό φτάσαμε κοντά και τώρα, αλλά θέλουμε να νικάμε και αυτά τα ματς. Δουλεύουμε για το καλύτερο. Κάθε αγωνιστική πρέπει να νικάμε, αλλά ειδικά αυτά που είμαστε κοντά πρέπει να είμαστε πιο θαρραλέοι.

Για το πανό και το κλίμα που έχει βρει στα Γιάννενα: Το κλίμα είναι πολύ καλό στα Γιάννενα. Το πανό μου το είπαν δεν το είδα. Δείχνει ότι έχουμε και χιούμορ.