Σεμέδο στην Α’ Bola: «Θα μου άρεσε να παίξω για την Πόρτο»

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε σε πορτογαλική εφημερίδα και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Πόρτο.

Σεμέδο στην Α’ Bola: «Θα μου άρεσε να παίξω για την Πόρτο»

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τον δούμε να παίρνει και χρόνο συμμετοχής. Ίσως να συμβεί αυτό στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Την ίδια στιγμή στην Πορτογαλία γίνεται ο... κακός χαμός, καθώς εμφανίζεται συνεχώς στο να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά αυτή τη φορά να αγωνιστεί για λογαριασμό της Πόρτο. Το όνομά του έχει ακουστεί επίσης για τις Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, ωστόσο, οι «δράκοι» δείχνουν αυτή τη στιγμή να τον θέλουν περισσότερο, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνάς τους.

Η πορτογαλική εφημερίδα «A’ Bola» με αφορμή όλα αυτά τα σενάρια σχετικά με τον Σεμέδο και την Πόρτο, έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά για να τον ρωτήσει ορισμένα πράγματα σχετικά με το συγκεκριμένο «φλερτ»:

«Φυσικά θα μου άρεσε να παίξω για την Πόρτο. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα τόσο μεγάλη; Δεν μπορώ να πω περισσότερα τη δεδομένη στιγμή, θα δούμε τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον. Έχω μία δουλειά και πρέπει να επιστρέψω στο παιχνίδι γρήγορα. Η Πόρτο μπορεί να μου δώσει ευκαιρία να επανεκκινήσω την καριέρα μου φυσικά».

Προς το παρόν κάτι πιο συγκεκριμένο δεν μπορεί να ειπωθεί για τον Ρούμπεν Σεμέδο και την πορτογαλική ομάδα. Ούτε πρόταση έχει έρθει, ούτε έχει γίνει κάποια κίνηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της Πόρτο και πρόθεσή της είναι να τον αποκτήσει δανεικό τον χειμώνα.