ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΜΕΛΟ: Μετράει τις δυνάμεις του με Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο (8.00μμ) το πιο δυνατό φιλικό του σε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία κόντρα στους πρωταθλητές Ολλανδίας. Άπαντες παρόντες για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην πόλη Ούντεν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΜΕΛΟ: Μετράει τις δυνάμεις του με Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την βαριά ήττα από την Γκενκ (0-4) και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο αυριανό φιλικό με την Αϊντχόφεν στην πόλη Ούντεν της Ολλανδίας, που είναι το πιο δυνατό στην φετινή προετοιμασία.

Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με το ότι η πρωταθλήτρια Ολλανδίας PSV είναι μία ομάδα επιπέδου Champions League, η οποία μάλιστα θα συμμετάσχει στα πλέι οφ και έχει ξεκάθαρο στόχο να μπει στους ομίλους.

Ουσιαστικά έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της την ίδια περίοδο με τον Ολυμπιακό, καθώς οι υποχρεώσεις της αρχίζουν στις 4 Αυγούστου με το Σούπερ Καπ Ολλανδίας κόντρα στην Φέγενορντ. Το δε πρωτάθλημα ξεκινάει στις 11 Αυγούστου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό που έχει εξηγήσει στους παίκτες του είναι ότι δεν πρέπει με τίποτα να επαναλάβουν τα αστεία λάθη που έκαναν κόντρα στην Γκενκ, είτε αυτό λεγόταν άσκοπες ντρίμπλες έξω από την περιοχή, είτε λέγεται... θολούρα του Σισέ στη φάση του πέναλτι.

Η Αϊντχόφεν είναι σαφέστατα μία σκάλα πάνω από την Γκενκ και είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσει να πιέσει από το πρώτο λεπτό τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι για την PSV είναι το πρώτο φιλικό που δίνει επί ολλανδικού εδάφους και τις επόμενες μέρες έχει άλλο ένα με την Βαλένθια στο “Phillips Stadion”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μένει να φανεί τελικά ποια ενδεκάδα θα επιλέξει και ποια πρόσωπα θα αλλάξει στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξει κόντρα στην Γκενκ.

Οι Γιαννιώτης, Ανσαριφάρντ και Ποντένσε είναι τρεις ποδοσφαιριστές που χτυπάνε για παράδειγμα την πόρτα της ενδεκάδας...