Ολυμπιακός: Δεν παίζει με Βόλο ο Παπασταθόπουλος, βασικός ο Μπα

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο και ο Ουσεϊνού Μπα θα πάρει φανέλα βασικού.

Ολυμπιακός: Δεν παίζει με Βόλο ο Παπασταθόπουλος, βασικός ο Μπα

Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που αποχώρησε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Φενέρ, λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ, ωστόσο, θα χάσει την προσεχή αναμέτρηση με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, καθώς κρίνεται σκόπιμο να κάνει θεραπείες, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Και θα είναι έτοιμος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Εννοείται ότι δεν υπολογίζεται ούτε για το μεσοβδόμαδο ματς με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, στο οποίο ούτως ή άλλως ο Μαρτίνς θα προχωρούσε σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα και θα έδινε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρονο συμμετοχής.

Κατά συνέπεια, στην αναμέτρηση με τον Βόλο που μετά την ανατροπή στην Τούμπα δεν έχει φέρει θετικά αποτελέσματα, χάνοντας από ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ και φέρνοντας ισοπαλά με τον Ιωνικό, ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Παπασταθόπουλου είναι εκείνος που μπήκε και στο ματς με την Φενέρ.

Ο λόγος για τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά στο πλευρό του Παπέ Σισέ, με την ελπίδα φυσικά να κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολη τη ζωή του Τόμας Βατσλίκ.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν είναι τίποτε άλλο από τις εύκολες κίτρινες κάρτες. Στο ματς με την Φενέρ πήρε κάρτα μέσα σε ένα τέταρτο...