Η λάμψη του Αγκιμπού Καμαρά και οι Λίβερπουλ, Γιουβέντους

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι το «λαβράκι» του Ολυμπιακού και μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τον τσεκάρουν με τη Φενέρμπαχτσε.

Η λάμψη του Αγκιμπού Καμαρά και οι Λίβερπουλ, Γιουβέντους

Στα… πόδια του Αγκιμπού Καμαρά έχουν πέσει μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Το "λαβράκι" του Ολυμπιακού έχει καταφέρει κι έχει κλέψει την παράσταση τη φετινή σεζόν και φυσικά όταν συμβαίνει αυτό δεν γίνεται οι μεγάλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να μην ασχοληθούν μαζί του.

Ο νεαρός Αφρικανός το βράδυ της Πέμπτης ήταν βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε έστω κι αν η απόδοση του δεν έφτασε στα στάνταρ προηγούμενων αγώνων. Το θέμα με τον Αγκιμπού είναι πως στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρέθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ έχοντας τα βλέμματα τους στραμμένα πάνω στο διαμάντι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η Γιουβέντους και η Λίβερπουλ βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο για να τσεκάρουν τον νεαρό Αφρικανό. Ειδικά οι Reds έχουν εμπλακεί με τον Αγκιμπού εδώ κι αρκετό καιρό, τουλάχιστον μέσω δημοσιευμάτων. Είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και στην Αγγλία γίνονται πολλές αναφορές για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος άσος φέτος έχει κάνει 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μετράει πέντε γκολ και δύο ασίστ. Η καριέρα του έχει εκτοξευτεί, ενώ πέρσι ήταν μέλος της Β' ομάδας της Λιλ. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι ακόμα χρειάζεται δουλειά για να μπορέσει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του.