ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία

Συνεχίστηκε η προετοιμασία στον ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό. Δεν υπάρχουν προβλήματα εκτός των γνωστών Νέιρα, Ουές και Ντουρμισάι.

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση βέβαια τα γνωστά των Νέιρα, Ουές και Ντουρμισάι. Οι τρεις παίκτες είναι τραυματίες και σιγά-σιγά θα επιστρέψουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Άλλα ζητήματα δεν υπάρχουν για τον κόουτς, ο οποίος δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να έχει στην αποστολή και τον Ντε Γκουζμάν, ο οποίος είναι καλά, έχει ξεπεράσει την ίωση που τον κράτησε εκτός για έναν μήνα περίπου.

«Με έμφαση στις ασκήσεις κατοχής, κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής ολοκληρώθηκε η σημερινή (25/11) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (28/11, 15:00).

Για μια ακόμα μέρα οι Juan Neira και Abdul Weiss συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί θεραπεία.

Εκτός από τις παραπάνω ασκήσεις το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (26/11), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης (25/11).