Ο Αγκιμπού στο μπλοκάκι του Μαλντίνι για τη Μίλαν

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι έχει βάλει στο… μάτι τον Αγκιμπού Καμαρά που διαπρέπει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αγκιμπού στο μπλοκάκι του Μαλντίνι για τη Μίλαν

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει καταφέρει φέτος να γίνει ο σταρ του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή που κόστισε τα λιγότερα χρήματα στην ομάδα του Πειραιά είναι αυτή που έχει αποδειχτεί λίρα εκατό. Ο νεαρός Αφρικανός δεν είναι απλά αναντικατάστατος στην ομάδα του Πειραιά, αλλά πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο.

Γι' αυτό και ο Αγκιμπού έχει αναγκάσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να ασχολούνται μαζί του. Στο εξωτερικό γίνεται χαμός για τον νεαρό άσο που έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων κλαμπ. Η Αγγλία είχε την τιμητική της την Τρίτη, αλλά τώρα το όνομα του Αγκιμπού απασχολεί και τους Ιταλούς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα calciomercatonews ο Πάολο Μαλντίνι έχει βάλει στο… μάτι τον άσο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν αναζητεί νέα ταλέντα που μπορούν να εξελιχθούν στο μέλλον και να βοηθήσουν τους "ροσονέρι".

Το όνομα του Αγκιμπού υπάρχει στο μπλοκάκι του Μαλντίνι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τον άσο του Ολυμπιακού μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τους Ιταλούς το θέμα είναι πως οι Άγγλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ενώ κόλπο βάζουν και τη Μπολόνια.