ΟΦΗ: Μπήκε και ο Πασαλίδης

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης μπήκε στο πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης (24/11).

ΟΦΗ: Μπήκε και ο Πασαλίδης

Μία ακόμη επιστροφή για τον Νίκο Νιόπλια. Ο τεχνικός της ομάδας του ΟΦΗ, είδε τον κεντρικό αμυντικό να μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα το πρωί της Τετάρτης (22/11).

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι τραυματίες Νέιρα και Ουές, οι οποίοι και δεν υπολογίζονται. Θεραπεία για τον Ντουρμισάι, ο οποίος στη διακοπή του πρωταθλήματος έκανε επέμβαση για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και σε λίγες ημέρες θα είναι διάθεσιμος.

Ο ΟΦΗ θέλει κόντρα στον Ιωνικό να πανηγυρίσει μια νίκη στο Ηράκλειο και να δώσει συνέχεια στα θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα.

«Με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή (24/11) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (28/11, 15:00).

Οι Juan Neira και Abdul Weiss συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί θεραπεία για μια ακόμη ημέρα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (25/11), στις 10:30», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης (24/11).