Ο... κακός χαμός με ομάδες της Premier League και Αγκιμπού Καμαρά

Η εφημερίδα «Sun» της Αγγλίας έγραψε για σοβαρές ματιές των Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Λέστερ για τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ έμπλεξε κι άλλους συλλόγους από Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία.

Ο... κακός χαμός με ομάδες της Premier League και Αγκιμπού Καμαρά

Δεν υπήρχε περίπτωση ο Αγκιμπού Καμαρά να μην έχει την τιμητική του στα ρεπορτάζ του εξωτερικού μετά τα όσα έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τα πρώτα ρεπορτάζ είχαν γραφτεί στο διάστημα της διακοπής του Οκτωβρίου. Τότε οι Άγγλοι αποκάλυπταν μέχρι και ταξίδι ανθρώπου της Λίβερπουλ στην Κωνσταντινούπολη για να τον δει κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Την Τρίτη (23/11) η βρετανική εφημερίδα «Sun» ανέφερε ξανά το όνομα της Λίβερπουλ, ενώ σημείωσε ότι τον εξετάζουν και οι Νιούκαστλ, Λέστερ. Μάλιστα, σημείωνε ότι οι τρεις ομάδες έχουν από κοντά τον ατζέντη του νεαρού άσου από την Γουινέα, ενώ συμπλήρωνε ότι ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί με 20 εκατομμύρια λίρες.

Το πιο φοβερό απ’ όλα είναι ότι βγάζει μία σιγουριά στο ρεπορτάζ της ότι ο παίκτης δεν θα κάτσει για πάνω από έναν χρόνο στο λιμάνι, καθώς θεωρεί ότι το καλοκαίρι θα μετακομίσει σε ομάδα της Premier League. Όλα αυτά βέβαια είναι πολύ νωρίς για να συζητηθούν σοβαρά και ειδικά όταν όχι μόνο δεν έχει φτάσει οποιαδήποτε προσφορά, αλλά δεν έχει γίνει και κάποια σοβαρή προσέγγιση. Εώς το καλοκαίρι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Από εκεί και πέρα, η «Sun» ανέφερε ότι υπάρχουν και ομάδες από άλλα πρωταθλήματα, όπως από την Γαλλία (Μονακό), Ισπανία (Βιγιαρεάλ, Βαλένθια) και Ιταλία (Μπολόνια) που τον έχουν βάλει στο σημάδι.