Παναθηναϊκός: Nίκησε με ανατροπή εκτός έδρας μετά από 4,5 χρόνια!

Από τις 31 Μαΐου 2017, όταν νικούσε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-2, αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1, είχε να κερδίσει με ανατροπή εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Nίκησε με ανατροπή εκτός έδρας μετά από 4,5 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε μετά από 10 μήνες σε ταξίδι, εκεί που είχε νικήσει και τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ κέρδισε εκτός έδρας αγώνα που βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά από τεσσεράμισι χρόνια!

Νίκη εκτός μετά από 11 αγώνες

Όταν σκόραρε ο Αραμπούλι για τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό, ήταν η τέταρτη φορά που ο Παναθηναϊκός δεχόταν πρώτος γκολ και η πέμπτη που βρισκόταν πίσω στο σκορ. Και τις τέσσερις φορές, που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, με ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ, είχε γνωρίσει την ήττα. Ο Παναθηναϊκός ένιωθε και πάλι την απειλή της ήττας, αν δε ανέτρεπε σκορ.

Τελικά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνει την πρώτη του νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Αλλά δεν ήταν μόνο τα φετινά παιχνίδια! Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε ένα μεγάλο σερί εκτός έδρας αγώνων χωρίς νίκη. Συγκεκριμένα η νίκη επί της Λαμίας είναι η πρώτη μετά από 11 παιχνίδια, αφού η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 6 Φεβρουαρίου επί του Ατρομήτου.

Ωστόσο σε ταξίδι του είχε να κάνει νίκη από τις 27 Ιανουαρίου, όταν νίκησε το Βόλο στο… Πανθεσσαλικό! Μάλιστα οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού μέσα στο 2021 ήταν και οι πρώτες στην ιστορία του στο Πανθεσσαλικό!

Δύο χρόνια μετά νίκη με ανατροπή!

Για να βρει κάποιος αγώνα του Παναθηναϊκού που νίκησε, αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, θα πρέπει να ανατρέξει πολύ πίσω! Σε ολόκληρη την περσινή περίοδο πήρε μόλις δύο βαθμούς, δύο ισοπαλίες δηλαδή, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και εντός έδρας στα Playoffs με τον Αστέρα Τρίπολης.

Νίκη σε παιχνίδι που ήταν πίσω στο σκορ ο Παναθηναϊκός είχε να κάνει πάνω από δύο χρόνια! Ήταν στις 10 Νοεμβρίου 2019, όταν νίκησε την ΑΕΚ με 3-2, ενώ έχανε με 2-0. Στο παιχνίδι εκείνο ήταν γηπεδούχος.

Τεσσεράμισι χρόνια μετά νίκη με ανατροπή εκτός!

Για να εντοπιστεί το προηγούμενο παιχνίδι εκτός έδρας, που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ και να νίκησε, θα πρέπει να γυρίσουμε τεσσεράμισι χρόνια πίσω.

Ήταν στις 31 Μαΐου 2017, όταν στα Playoffs νικούσε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-2, αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1.

Πάνω από έξι χρόνια νίκη σε αγώνα που έχανε στο ημίχρονο!

Τέλος ο προηγούμενος νικηφόρος αγώνας του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, ενώ ήταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο βρίσκεται πάνω από έξι χρόνια πίσω, στις 24 Αυγούστου 2015, όταν νίκησε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 2-1, αφού έχανε 1-0 στο ημίχρονο!

Πηγή: www.slgr.gr