Βαρελα: «Ενδεχομένως, να μην πιστεύουμε τόσο στη διεκδίκηση του τίτλου»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, παραδέχθηκε πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενδεχομένως, να μην πιστεύουν τόσο στην διεκδίκηση του τίτλου.

Βαρελα: «Ενδεχομένως, να μην πιστεύουμε τόσο στη διεκδίκηση του τίτλου»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα προχώρησε σε αυτοκριτική μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Δεν ήμασταν επιθετικοί και το πρόβλημα είναι γενικότερο. Η αιτία δεν είναι οι διακοπές του πρωταθλήματος. Ενδεχομένως, να μην πιστεύουμε τόσο στην διεκδίκηση του τίτλου και αυτό μας προκαλεί την διαφορετική εικόνα από αγώνα σε αγώνα.

Λουτσέσκου: «Παίξαμε με αργό ρυθμό»

Άλλοτε είμαστε φανταστικοί και άλλοτε χαλαροί. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο Ατρόμητος είναι τελευταίος στην βαθμολογία και μας νίκησε. Όλα, όμως, μπορούν να αλλάξουν.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0: Νίκη έξι μήνες μετά με υπογραφή Κουλούρη (highlights)

Να αλληλοκοιταχτούμε και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Με νίκες αλλάζει η ψυχολογία κάθε ομάδας. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μπροστά, αλλά υπάρχει χρόνος, αν αντιδράσουμε άμεσα», είπε ο Βαρέλα.

Για την φάση του πέναλτι στον Κουλούρη είπε: «Άνοιξα τα χέρια μου για να καλύψω τον χώρο και την μπάλα. Ο Κουλούρης, όμως, είναι έξυπνος και έπεσε γρήγορα. Αυτή ήταν η απόφαση του διαιτητή και την δέχομαι».

Κορακάκης: «Θέλει συνέχεια αυτή η νίκη»

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, είναι πλέον επτά βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Ελλάδας.