Λουτσέσκου: «Παίξαμε με αργό ρυθμό»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε την εικόνα των παικτών του στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο με 2-0. 

Λουτσέσκου: «Παίξαμε με αργό ρυθμό»

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε νωθρή εικόνα στο Περιστέρι και μοιραία ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 2-0 για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0: Νίκη έξι μήνες μετά με υπογραφή Κουλούρη (highlights)

Μιλώντας στη NOVA o Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στον αργό ρυθμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστηρίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να είχαν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Αρχικά είπε: «Είναι γεγονός ότι μετά τις διακοπές των Εθνικών κάνουμε κακά παιχνίδια και κακά αποτελέσματα. Μπαίνουμε συνεχώς σε μια διαδικασία, βρίσκουμε το ρυθμό, τη συνοχή μας, τη χημεία, αλλά με τη διακοπή δε μπορούμε να βρούμε άμεσα όλα αυτά τα στοιχεία, την ένταση, την αποφασιστικότητα, τη συγκέντρωση...».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το παιχνίδι κερδήθηκε από την ένταση και την αποφασιστικότητα του Ατρομήτου. Παίξαμε με αργό ρυθμό, δεν κυκλοφορούσαμε γρήγορα, δεν αλλάζαμε γρήγορα πλευρές και όλο αυτό βόλευε τον Ατρόμητο να οργανώνεται χωρίς τη μπάλα. Δεν είχαμε την κίνηση που θέλαμε ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στους παίκτες να βρουν αυτόν το χώρο, αντ' αυτού βρισκόμασταν συνεχώς απέναντι στους αντιπάλους μας, πρόσωπο με πρόσωπο, και γινόταν πιο εύκολο το έργο τους. Όταν βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση όλοι οι παράγοντες μπορούν να λειτουργούν εναντίον σου. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το λάθος (σ.σ. που οδήγησε στο 1-0) και να πηγαίναμε ισόπαλοι στο ημίχρονο, διεκδικώντας τις πιθανότητες μας στο δεύτερο ημίχρονο ακόμη κι αν κάναμε γενικά ένα κακό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη μια φάση που δεν προέκυψε από φυσιολογική ροή, ένα πέναλτι που θα μπορούσε να μην έχει γίνει - δε λέω αν ήταν ή όχι πέναλτι. Απλώς περιγράφω την κατάσταση, γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει καλύτερο από το παιχνίδι, παρότι δεν ήμασταν καλοί».