Αγκιμπού: «Επιμένω και προσπαθώ πολύ, τίποτα δεν έχει κριθεί»

Ο Αγκιμπού Καμαρά σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 3-2, ενώ έκανε αναφορά και στο γκολ που πέτυχε. 

Αγκιμπού: «Επιμένω και προσπαθώ πολύ, τίποτα δεν έχει κριθεί»

Μεγάλο παιχνίδι πραγματοποίησε ο Αγκιμπού Καμάρα στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 3-2 για τη δέκατη αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Κυρίαρχος στο ΟΑΚΑ και στο +6

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του Πειραιά τονίζοντας πως ήταν κάτι που δούλευε στην προπόνηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως το έζησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και κέρδισε. Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για όλους μας. Ήμασταν εδώ για να νικήσουμε. Ήθελα να μείνω ήρεμος και να κάνω ότι μου έχουν πει οι προπονητές. Μου είχαν πει να είμαι κοντά στην περιοχή και να πιέζω, το έκανα και δικαιώθηκα».

Για τη φάση του γκολ: «Ήταν κάτι που το δουλεύαμε στην προπόνηση. Αυτή ήταν η οδηγία του προπονητή. Έμεινε στην περιοχή κι έτσι ήρθε το γκολ».

Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη όταν ήρθε στην Ελλάδα: «Έτσι πρέπει να είναι. Γι' αυτό ήρθα και γι' αυτό δουλεύω. Επιμένω και προσπαθώ πολύ. Έρχεται η ανταμοιβή και προσπαθώ να είμαι σημαντικός σε όλα τα παιχνίδια».

Για το πόσο πιο κοντά είναι το πρωτάθλημα μετά από αυτή τη νίκη: «Τίποτα δεν έχει κριθεί. Είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για τη Φενέρμπαχτσε: «Θέλω να σκοράρω, αλλά είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς για την πρόκριση και ελπίζω να τα καταφέρω».