Μπράμπετς: Εφιάλτης, η απόλυτη τραγωδία...

Απαρηγόρητος ήταν ο Γιακούμπ Μπράμπετς μετά την συντριβή του Άρη με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μιλώντας για «τραγωδία» και «εφιάλτη»

Μπράμπετς: Εφιάλτης, η απόλυτη τραγωδία...

Με δυσκολία έβγαιναν τα λόγια από το στόμα του Γιακούμπ Μπράμπετς μετά την... εκκωφαντική συντριβή, 5-0, από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο αμυντικός από την Τσεχία αναφέρθηκε σε«τραγωδία» και «εφιάλτη» μιλώντας στην κάμερα της «NOVA».

Ερωτηθείς για το τι έφταιξε απάντησε:

«Ήταν μια απόλυτη τραγωδία. Δεχθήκαμε πέντε γκολ και ως αμυντικός αισθάνομαι πολύ άσχημα. Ζητάμε μια μεγάλη συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ήταν μια μεγάλη τραγωδία για μας. Ήταν ένας εφιάλτης, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Δεν είμαστε σε θέση να το αναλύσουμε τώρα. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και τι δεν πήγε καλά. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες γι' αυτό. Είναι καλό που ακολουθεί ένα ντέρμπι, στο οποίο οφείλουμε να αντιδράσουμε».

Για το τι τους είπε ο Καρυπίδης: «Καλύτερα να το κρατήσουμε μεταξύ μας αυτό. Ακούσαμε και τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων μας που έχουν δίκιο καθώς ήταν μια ντροπιαστική βραδιά. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να βγάλουμε αντίδραση».