Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-5: Δεληζήσης: «Εμείς φταίμε, είναι βράδυ ντροπής»

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-5: Δεληζήσης: «Εμείς φταίμε, είναι βράδυ ντροπής»

Μία από τις χειρότερες βραδιές της ιστορίας του βιώνει ο Άρης που ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι "κιτρινόμαυροι" γνώρισαν τη μεγαλύτερη εντός έδρα ήττα της ιστορίας τους.

Άρης: «Μία συγγνώμη είναι λίγο…»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τόνισε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη και πήρε αυτές τις διαστάσεις το σκορ.

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-5: Μαγική ηπειρώτικη βραδιά, αποκαρδιωτικοί οι Θεσσαλονικείς (highlights)

Αναλυτικά ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε:

Για το ματς με τον ΠΑΣ: Είναι το χειρότερο βράδυ όσα χρόνια είμαι στην ομάδα. Ζητάμε ένα τεράστιο συγγνώμη από τον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είναι ήττα ντροπής. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να καθίσουμε να μιλήσουμε να δούμε τι έφταιξε γιατί έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και πάλι ένα μεγάλο συγγνώμη.

Για το τι έφταιξε: Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν το περιμέναμε καν. Δεν πρέπει να ακυρώσουμε την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε προηγούμενα παιχνίδια. Είναι ένα βράδυ ντροπής και πρέπει να το ξεχάσουμε και να το ξεπεράσουμε. Κι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν δεχτεί πολλά γκολ. Η βραδιά είναι δύσκολη.

Για το τι είπαν οι παίκτες: Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, αυτό είπαμε οι ποδοσφαιριστές. Εμείς φταίμε γι' αυτή την ήττα.

Για την αντίδραση του προέδρου: Μπήκε ο πρόεδρος μέσα, μας μίλησε πολύ ωραία. Μας είπε ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Και αυτός δεν το έχει ζήσει ξανά αν και είναι οχτώ χρόνια στην ομάδα.

Για τη συνέχεια: Επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι. Πονάμε την ομάδα, την αγαπάμε. Πικράναμε τόσο κόσμο και είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν περιμέναμε να έχει τέτοια έκβαση το παιχνίδι. Και στο 2-0 που πήγαμε στα αποδυτήρια είπαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, αλλά μετά το 3-0 δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.