Αμπασκάλ: «Λανθασμένη η αντίδρασή μας στην πίεση των αντιπάλων» (vid)

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ σχολίασε την εικόνα του Βόλου μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 2-0. 

Αμπασκάλ: «Λανθασμένη η αντίδρασή μας στην πίεση των αντιπάλων» (vid)

Ο Βόλος γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ με 2-0 και έμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από την νίκη. Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας και στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Βόλος - ΟΦΗ 0-2: Με ισπανικές ...μπαλωθιές το 2ο «διπλό» των Κρητικών στο πρωτάθλημα (Ηighlights)!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το ματς είπε: «To μεγάλο μας λάθος ήταν πως στην πίεση των αντιπάλων δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Θα χώριζα το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο δεύτερο κάναμε τις ευκαιρίες, ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, αλλά υπάρχει και το πρώτο που δεν ήμασταν καλοί».

Για το αν τον προβληματίζει πως μένει ο Βόλος πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη: «Με ανησυχούν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε. Κάποια άλλα στοιχεία βέβαια πρέπει να τα έχεις και μέσα σου. Δεν είμαι τόσο ανήσυχος γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας. Ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζαμε που δε σου αφήνει χώρους και απλά δε λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στη 10η αγωνιστική, δεν κρίνονται όλα εδώ, είναι μαραθώνιος, έχει παιχνίδια που αξίζεις και δεν κερδίζεις και το αντίθετο, εμείς πρέπει να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας».