Ο Μαρτίνς για Σεμέδο, Φορτούνη και ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες περιπτώσεις των Ρούμπεν Σεμέδο και Κώστα Φορτούνη.

Ο Μαρτίνς για Σεμέδο, Φορτούνη και ΑΕΚ

Για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη Nova να ξεκαθαρίσει πως είναι ένα σημαντικό ματς στο οποίο θέλει η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Ρούμπεν Σεμέδο, Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova:

Για την ΑΕΚ: Πραγματικά πρόκειται να παίξουμε ένα ντέρμπι και θα το προετοιμάσουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα για τους φιλάθλους και την ταυτότητα των συλλόγων. Για τις ομάδες, όμως είναι ένα παιχνίδι που δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς που και οι δύο θέλουν να τις διεκδικήσουν. Εμείς φέτος την ΑΕΚ την βλέπουμε μία από τις άμεσες διεκδικήτριες του τίτλου. Αυτό είναι για εμάς η ΑΕΚ. Είναι υποψήφια να κερδίσει τον τίτλο. Είναι μία πομάδα με ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Πρώτα απ' όλα για τον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα κυρίως γιατί θα απομακρυνθούμε από την ΑΕΚ εάν νικήσουμε.

Για τους τραυματίες: Έχουμε δύο απόντες από το ματς της Κυριακής. Ο ένας είναι ο Κούντε και ο άλλος είναι ο Καρμπόβνικ που δεν θα είναι στη διάθεση μας.

Για Σεμέδο και Φορτούνη: Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Σεμέδο θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο απ' ότι θα χρειαστεί ο Φορτούνης. Σε πολύ λίγο καιρό θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος να παίξει τα παιχνίδια. Ο Φορτούνης θα χρειαστεί καιρό είναι μία πολύ μεγάλη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή στα πλάνα μας δεν περιλαμβάνει τον Φορτούνη γιατί χρειάζεται πολύ καιρό ακόμα.