Ολυμπιακός: Το παρελθόν του Γκάρι με την ΑΕΚ και το πρώτο του εκτός έδρας

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει τη δική του προϊστορία στα παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ για πρώτη φορά θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το παρελθόν του Γκάρι με την ΑΕΚ και το πρώτο του εκτός έδρας

Με τον Γκάρι Ροντρίγκες στην ενδεκάδα αλλάζει όλη η εικόνα του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά γίνεται πιο γρήγορη και έχει έναν ποδοσφαιριστή που πλαγιοκοπεί και πατάει περιοχή.

Το γεγονός πως ο Αφρικανός είναι έτοιμος και θα παίξει με την ΑΕΚ έχει ανακουφίσει και με το παραπάνω τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Γκάρι δεν ήθελε να το χάσει αυτό το παιχνίδι και δεν θα το χάσει. Ο 51χρονος προπονητής μάλιστα ποντάρει πολλά πάνω του για το ματς του ΟΑΚΑ.

Ο Γκάρι μπορεί να έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να ενσωματώθηκε με την ομάδα του Πειραιά τον Σεπτέμβριο, αλλά είναι παίκτης που ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει ζήσει αυτά τα ματς με τον ΠΑΟΚ και ξέρει τι τον περιμένει την Κυριακή.

Την ΑΕΚ μάλιστα την έχει "πληγώσει" δύο φορές φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είχε σκοράρει δύο φορές εναντίον της τη σεζόν 2015-2016. Στο ματς της 4ης αγωνιστικής που ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 2-1 την ΑΕΚ στην Τούμπα είχε κάνει το 1-1 και την 1η αγωνιστική των πλέι οφ είχε πάλι είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και ο πάλι ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 2-1.

Έχει ενδιαφέρον, όμως, να δούμε τον Γκάρι και σε εκτός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ και με τον Ιωνικό στο Φάληρο, αλλά δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί εκτός έδρας. Και αξίζει να τον δούμε πως θα είναι στο ματς της Κυριακής και σε ένα γήπεδο με εχθρική ατμόσφαιρα. Έχει τη σημασία του αυτό, διότι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ συνήθιζε να σκοράρει στην Τούμπα και μόνο μία φορά το έκανε εκτός έδρας στο ματς με τη Φιορεντίνα.