Μάντζιος: «Στόχος οι τρεις βαθμοί»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, επεσήμανε ότι στόχος της ομάδας του είναι η νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μάντζιος: «Στόχος οι τρεις βαθμοί»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον αντικαταστάτη του Μπερτόγλιο, στους διεθνείς της ομάδας, στους τραυματίες, στον νέο αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς και στην παρουσία του στο «Nick Galis Hall». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη, μετά το διάστημα της διακοπής: «Δουλέψαμε καλά με όσα παιδιά ήταν διαθέσιμα, αν εξαιρέσουμε κάποιους τραυματίες και τους διεθνείς. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε τον αγώνα του Σαββάτου».

Για το πόσο ωφέλιμη ήταν η διακοπή και που έδωσε βάρος η ομάδα: «Είχαμε το περιθώριο να δουλέψουμε σε πάρα πολλούς τομείς για να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Είναι μια ομάδα που έχει ισχυρή αμυντική λειτουργία. Έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ξέρουμε πως ο ΠΑΣ θα αμυνθεί πολύ χαμηλά στο γήπεδο και θα πρέπει να έχουμε υπομονή και όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να ανοίξουμε μια άμυνα η οποία θα είναι συμπαγής».

Για το αν αλλάζει τα πλάνα η απουσία του Μπερτόγλιο: «Θα βρούμε λύσεις, σίγουρα είναι ένας κομβικός παίκτης για εμάς αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θα δώσουμε, ίσως κάποια άλλα χαρακτηριστικά τα οποία και βάση αντιπάλου θα πρέπει να έχουν τη διάσπαση της συμπαγής αμυντικής τους λειτουργίας, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του ο αντικαταστάτης του Μπερτόγλιο: «Πιστεύω πως ναι».

Για περεταίρω αγωνιστικά προβλήματα αλλά και τους Μάνο-Φαμπιάνο: «Υπάρχουν προβληματάκια, θα το δούμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως δύσκολα ο Φαμπιάνο θα είναι μαζί μας αλλά έχουμε και άλλα προβλήματα που θα τα δούμε τελευταία στιγμή».

Για τους Μπράμπετς-Καμαρά που σκόραραν με τις Εθνικές τους: «Είναι σημαντικό. Ο Καμαρά έρχεται το απόγευμα, ο Μπράμπετς έχει γυρίσει ήδη. Είναι σημαντικό που σκόραραν και έπαιξαν τα παιδιά, όπως και ο Τζέγκο που αγωνίστηκε με την Εθνική Αυστραλίας».

Για την πρώτη προπόνηση του Άρη στον νέο αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης»: «Ο αγωνιστικός χώρος είναι εξαιρετικός. Η ομάδα έχει επενδύσει πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό. Όταν έχεις μια ομάδα που βασίζεται στο καλό ποδόσφαιρο, χρειάζεται κάτι ανάλογο στον αγωνιστικό χώρο».

Για την παρουσία του στον αγώνα μπάσκετ του Άρη: «Ήταν ωραία εμπειρία, είχα πολλά χρόνια να πάω σε γήπεδο μπάσκετ. Υπήρχε πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, οι οπαδοί της ομάδας μας δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και βοηθάνε πάρα πολύ τους παίκτες. Ήταν ωραία».

Για το αν έχει γίνει προεργασία για τις μεταγραφές: «Όχι δεν έχει γίνει τίποτα».