Άρης: Επίθεση του Σκόρδα στον Καρυπίδη για τον Τσουμάνη

Η αναφορά της ΠΑΕ Άρης στον Λάμπρο Σκόρδα για την υπόθεση της οφειλής στον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη προκάλεσε την αντίδραση του πρώην επικεφαλής των «κιτρίνων»

Άρης: Επίθεση του Σκόρδα στον Καρυπίδη για τον Τσουμάνη

Επίθεση προς την ΠΑΕ Άρης και τον Θόδωρο Καρυπίδη εξαπέλυσε με ανάρτησή του ο Λάμπρος Σκόρδας αναφορικά με την πληρωμή των οφειλομένων στον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή, ως νόμιμη πλέον κληρονόμος, απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Άρης ζητώντας την άμεση καταβολή των οφειλομένων προς τον εκλιπόντα ύψους 31.296 ευρώ από την περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα.

Άρης: «Ο Καρυπίδης θα καλύψει την οφειλή στον Τσουμάνη, αν και ήταν χρέος της παλιάς ΠΑΕ»

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι το χρέος αυτό αφορά την παλιά ΠΑΕ και όχι την τωρινή εξαπολύοντας πυρά κατά των Δημήτρη Ηλιάδη και Λάμπρου Σκόρδα και χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως «καταστροφείς του Άρη».

Αυτό ήταν το... σπίρτο, που άναψε την φωτιά ανάμεσα στον σύλλογο και τον πρώην διοικητικό ηγέτη της που μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ισχυρίζεται ότι είχε καταβάλει τα χρήματα στον Νίκο Τσουμάνη, σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τον επικεφαλής του συλλόγου, Θόδωρο Καρυπίδη.

Σοκ: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης!

«Άνθρωποι χωρίς τσίπα μπορούν να παίζουν μέχρι και με την μνήμη αδικοχαμένων για να παραπλανούν και να συκοφαντούν.

Έτσι και αλλιώς μπορούν να στηρίζονται στην μνήμη χρυσόψαρου των μαζών και στην συνεργασία με τα παπαγαλάκια-υπνωτιστές, που τάχα δημοσιογραφούν.

Κανείς δεν αναρωτιέται μάλλον, πως ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται αδιαμαρτύρητα σε μια ομάδα και πληρώνεται από αυτήν επί μια τριετία 2015-2018, ενώ του οφείλονται χρήματα από το 2014.

Να σημειωθεί πως επέστρεψε, ενώ είχε αποχωρήσει για ενάμισι χρόνο και μάλλον ποτέ δεν ζήτησε να εξοφληθεί χρωστούμενα ή να τα συμπεριλάβει σε νέο συμβόλαιο, πριν υπογράψει εκ νέου.

Η λερωμένη φωλιά δεν καθαρίζει με παραμύθια», έγραψε ο Λάμπρος Σκόρδας.