Ολυμπιακός: Γιατί δεν τους βγήκε τίποτα κόντρα στη Γκενκ

Φορτούνης, Λάζαρος και Γκερέρο δεν είχαν την εικόνα που θα ήθελαν στο φιλικό με τη Γκενκ όμως υπάρχει εξήγηση...

Ολυμπιακός: Γιατί δεν τους βγήκε τίποτα κόντρα στη Γκενκ

Όπως αναφέρει σήμερα ο Αλέξης Βιρβίλης στο «ΦΩΣ» θα έρθουν και στιγμές που δεν θα τους βγαίνει τίποτα. Ο Ολυμπιακός ότι καλύτερο είχε να επιδείξει επιθετικά το όφειλε σε μεγάλο βαθμό στην παραπάνω τριάδα παικτών. Σε δεύτερη φάση και στους Φέτφα και Μάριν, όμως επειδή οι πρώτοι είναι σε αυτή τη φάση πιο... μπροστά για την ενδεκάδα, είναι λογικό να τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα.

Χωρίς να προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε τις καταστάσεις, η αλήθεια είναι ότι η μπάλα δεν πέρασε πολύ από τα πόδια τους. Από το 7ο λεπτό έως και το 25ο που ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει μια υπεροχή, η μπάλα πήγαινε περισσότερο στον Φετφατζίδη, ενώ και ο Καμαρά πήρε πολλές προσπάθειες. Ο Γκερέρο δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα ήθελε, ενώ Φορτούνης και Λάζαρος βρήκαν απέναντί τους μια ομάδα που ήταν σαφώς πιο έτοιμη και με περισσότερες ανάσες. Και εδώ που τα λέμε αυτό είναι και φυσιολογικό αφού οι Βέλγοι εχουν ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία τους και είναι λογικό να έχουν... βενζίνη στο ρεζερβουάρ!

Φυσικά όλα αυτά δεν αποτελούν 100% δικαιολογία για την κακή απόδοση των τριών παικτών, όμως οφείλουμε να μεταφέρουμε και κάποια πράγματα που συζητούν οι προπονητές.