Ολυμπιακός: Για ΑΕΚ ο Ροντρίγκες, για Φενέρ ο έτοιμος Ονιεκούρου

Προπονήθηκε κανονικά και ο Χένρι Ονιεκούρου την Τετάρτη (17/11), με το Νιγηριανό να προορίζεται για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρ και τον Γκάρι Ροντρίγκες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (21/11, 19:30). 

Ολυμπιακός: Για ΑΕΚ ο Ροντρίγκες, για Φενέρ ο έτοιμος Ονιεκούρου

Ξεπέρασε το πρόβλημα στη γάμπα ο Χένρι Ονιεκούρου και μπήκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (17/11) βάζοντας πλώρη για να είναι διαθέσιμος και αυτός για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Super League, όπως θα συμβεί και με τους Παπασταθόπουλο, Μαντί Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ και Γκάρι Ροντρίγκες που επίσης είχαν πρόβλημα τραυματισμού.

Ακόμη μία λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει στο μυαλό του τον Γκάρι Ροντρίγκες για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ και να προορίζει τον Ονιεκούρου για την αναμέτρηση της Πέμπτης (25/11) με την Φενερμπαχτσέ για το Europa League.

Άλλωστε σε εκείνο το παιχνίδι ο Γκάρι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Ονιεκούρου θα είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει, όπως είχε κάνει και στο προηγούμενο ματς της Ευρώπης κόντρα στην Άιντραχτ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εκείνου του αγώνα.

Απομένει να φανεί αν θα έχει ελπίδες να προλάβει και ο Πιερ Κούντε με το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Μαρτίνς έχει στις προπονήσεις και τον Παπέ Σισέ που γύρισε από την Σενεγάλη ενώ περιμένει τον Βατσλίκ και τον Αγκιμπού Καμαρά που ολοκλήρωσαν και αυτοί τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.