Τελείωσαν Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό

"Κόπηκαν" οι τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το πρωί μπαίνουν στο αεροπλάνο και επιστρέφουν στην Αθήνα, ξεκινώντας προπονήσεις στο Ρέντη με τους υπόλοιπους.

Τελείωσαν Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό και όπως σας είχαμε γράψει στο fosonline.gr θα ακολουθήσουν κι άλλοι που βρίσκονται στην Ολλανδία το δρόμο που χάραξε ο Αλεξί Ρομαό. Μερικές ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τους Πειραιώτες.

Το πρωί της Δευτέρας θα μπουν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι Μάρκο Μάριν, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μπιόρν Ένγκελς. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές κατόπιν απόφασης του Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζονται για το ρόστερ της νέας σεζόν και φυσικά δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσουν. Όλοι τους θα ξεκινήσουν προπονήσεις με τους υπόλοιπους που έχουν "κοπεί" και προπονούνται στο Ρέντη, ενώ στο φιλικό με τη Γκενκ κανείς τους δεν είχε αγωνιστεί.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όλοι πήραν τις ευκαιρίες τους, αλλά και για τους τρεις το μέλλον τους ήταν σχεδόν προαποφασισμένο από το φινάλε της περασμένης σεζόν. Ο Μάρκο Μάριν εκτός από το υψηλό συμβόλαιο (1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο) χρεώνεται και πολλά θέματα πειθαρχικής φύσεως και ήταν αναμενόμενο το τέλος του παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει.

Ο Σέρβος επιθετικός σε καμία στιγμή της σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της επίθεσης. Και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση και ήταν λογικό και αναμενόμενο το τέλος του. Για τον "Τζούκα" υπάρχει ενδιαφέρον από Παρτιζάν, Σλόβαν Μπρατισλάβας, ΑΠΟΕΛ και Ρίζεσπορ.

Όσον αφορά στον Μπιόρν Ένγκελς επίσης ήταν αποφασισμένο να μη συνεχίσει παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε ξοδευτεί ένα σημαντικό ποσό για να αποκτηθεί. Ακόμα και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν έδειχνε πολύ ζεστός και "ψαχνόταν" να φύγει. Όλοι τους έχουν συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να έρθουν προτάσεις για να φύγουν από την ομάδα.