Ολυμπιακός: Premier League σκανάρει τον Ρέαμπτσιουκ

Ομάδες από την Premier League σκανάρουν τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος είναι ο βασικότατος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Premier League σκανάρει τον Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αγωνίζεται ασταμάτητα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά και ένας παίκτης που καταθέτει και τη ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο. Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής.

Ο Μολδαβός μπακ την περίοδο της διακοπής για τις εθνικές ομάδες είχε την ευκαιρία να πάρει ανάσες. Μετά από αρκετό καιρό δεν πήγε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Εκείνος ο τραυματισμός στον αριστερό του αστράγαλο στάθηκε αρκετός για να τον κρατήσει εκτός ομάδας.

Την ίδια ώρα, όμως, στην Αγγλία υπήρχαν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται στο… στόχαστρο ομάδων της Premier League. Συγκεκριμένα Άστον Βίλα και Λιντς φέρονται να έχουν τσεκάρει τον Μολδαβό αριστερό μπακ σε παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Αυτό αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Νησί και τονίζουν πως κάτι ανάλογο θα γίνει και σε άλλα ματς στη διάρκεια της σεζόν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως έχει γίνει κάποια κίνηση για τον Ρέαμπτσιουκ. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται υπό παρακολούθηση και αυτό το έχει κερδίσει με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ και στην εθνική Μολδαβίας θεωρείται ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της.