Ολυμπιακός: Ύμνοι των Ιταλών για τον Αγκιμπού

Αποθεωτικά σχόλια για τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος κλέβει την παράσταση με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ύμνοι των Ιταλών για τον Αγκιμπού

Η μεγάλη έκπληξη του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Εκτός ότι έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα του Πειραιά ο νεαρός άσος έχει αναγκάσει και αρκετά κλαμπ του εξωτερικού να ασχολούνται μαζί του.

Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που παίζει συνεχώς βασικός στον Ολυμπιακό και έχει συμμετοχή σε σημαντικές φετινές επιτυχίες της ομάδας του Πειραιά. Ο Αγκιμπού είναι ένα ταλέντο που έχει τραβήξει την προσοχή των σκάουτς συλλόγων του εξωτερικού με τη Λίβερπουλ να είναι μία από αυτές που έχει το όνομα του σε περίοπτη θέση στη λίστα της.

Η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» σχεδόν κάθε μέρα ξεχωρίζει και ένα ταλέντο και κάνει αφιέρωμα στα όσα έχει πετύχει. Έτσι τώρα ήταν η σειρά του Αγκιμπού με τους Ιταλούς να γράφουν ύμνους για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

«"Γεννήθηκε" ως εξτρέμ και μεταμορφώθηκε γρήγορα σε χαφ. Ελαστικός, ικανός στην εξόρμηση. Κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει ήδη κάνει τη Λίβερπουλ να τον σκέφτεται», αναφέρει στο κείμενο της η ιστοσελίδα και έχει τίτλο: «Αγκιμπού Καμαρά: Το λάστιχο για τη σφεντόνα του Ολυμπιακού».