Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα του Μαρτίνς για Μπουχαλάκη

Η συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία σκόρπισε χαμόγελα στον Πέδρο Μαρτίνς που δεν τον είχε στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα του Μαρτίνς για Μπουχαλάκη

Στις 24 Οκτωβρίου είχε παίξει για τελευταία φορά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όταν είχε αγωνιστεί για 20 λεπτά και από τότε ο Πέδρο Μαρτίνς στερήθηκε τις υπηρεσίες του στα ματς με Παναιτωλικό, Ιωνικό και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Κρητικός χαφ έπαιξε στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία και μάλιστα ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Για τον Μαρτίνς ήταν μία ευχάριστη είδηση η επιστροφή του Μπουχαλάκη στην αγωνιστική δράση.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έλειψε από τον Ολυμπιακό σε αυτά τα τρία παιχνίδια και με την επιστροφή του είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Με τον Μπουχαλάκη ετοιμοπόλεμο ο Μαρτίνς σκοπεύει να επαναφέρει το πετυχημένο σχήμα με τους τρεις χαφ, δηλαδή τον Μαντί Καμαρά και τον Εμβιλά.

Όλα αυτά βέβαια θα φανούν την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα τους έχει όλους στη διάθεσή του στον Ρέντη. Στα ματς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός ο Μπουχαλάκης είναι σημαντικός, αφού είναι παίκτης που έχει τη σίγουρη μεταβίβαση και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι γνωστό πως τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.