Το ψάξιμο του Ολυμπιακού για μπακ, ο Μπιόρκαν και το μπάσιμο της Χέρτα

Ο Φρέντρικ Μπιόρκαν είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας του, ενώ γερό μπάσιμο έχει κάνει και η Χέρτα.

Το ψάξιμο του Ολυμπιακού για μπακ, ο Μπιόρκαν και το μπάσιμο της Χέρτα

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για αριστερό μπακ και είναι λογικό από τη στιγμή που έχει στη διάθεση του μόνο τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός τραβάει μόνος του κουπί και οι Πειραιώτες αναζητούν παίκτη για να του δίνει ανάσες και φυσικά να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο σε περίπτωση που συμβεί κάτι με τον Όλεγκ.

Γνωρίζουν πως η αγορά του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολο και θέλει πολύ καλό σκανάρισμα για να βρεθεί παίκτης που θα προσφέρει στην ομάδα. Μία περίπτωση που έχει πέσει ξανά στο τραπέζι είναι του Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν. Ο Νορβηγός μπακ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, όμως, για διάφορους λόγους δεν είχε γίνει η μεταγραφή του.

Τότε που οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί με τον νεαρό μπακ είχε συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες και είχαν καταλήξει πως πρόκειται για έναν παίκτη με τα στοιχεία που αναζητούσαν. Ο Μπιόρκαν στο τέλος Δεκεμβρίου μένει ελεύθερος, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τη Μπόντο Γκλιμτ. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι Νορβηγοί να του το ανανεώσουν τελικά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τη θετική του απάντηση.

Έτσι ο Μπιόρκαν μένει ελεύθερος και ήδη είναι αρκετά τα κλαμπ που τον έχουν βάλει στο μάτι. Ο Ολυμπιακός πάντα έχει το όνομα του στη λίστα του και πάντα θα τον απασχολεί αυτή η περίπτωση. Δεν παίζει… μπάλα μόνος του, αφού για τον ποδοσφαιριστή δείχνει ενδιαφέρον η Φέγενορντ.

Εκτός από τους Ολλανδούς εδώ και λίγες ώρες φέρεται να έχει μπει στο… κόλπο και η Χέρτα. Η ομάδα του Βερολίνου θέλει αριστερό μπακ και ο ελεύθερος Μπιόρκαν αρέσει πολύ.