«Με 8 εκατ. ευρώ η Μπενφίκα παίρνει τον Σεμέδο»

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει πως η Μπενφίκα μπορεί να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Ρούμπεν Σεμέδο με 8 εκατ. ευρώ.

«Με 8 εκατ. ευρώ η Μπενφίκα παίρνει τον Σεμέδο»

Στην Πορτογαλία δεν σταματούν τα δημοσιεύματα για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Το μέλλον του 27χρονου στόπερ είναι ένα θέμα που απασχολεί τους συμπατριώτες του.

Η επιστροφή του Σεμέδο και η σχέση με το Κόπα Άφρικα

Ο Σεμέδο είναι αμυντικός που βρίσκεται στη λίστα των μεγάλων ομάδων της Πορτογαλίας και ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπενφίκα ασχολείται με τον Ζοάο Βίκτορ της Κορίνθιανς και τον Ουνάι Νούνεζ της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σε αυτή τη λίστα βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αυτή τη φορά οι συμπατριώτες του έφεραν στη δημοσιότητα και ποσά με τα οποία θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στη Μπενφίκα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Ίβηρες ο Πορτογάλος στόπερ θα μπορούσε να καταλήξει στην ομάδα της Λισαβόνας με 8 εκατ. ευρώ.

Ο κεντρικός αμυντικός των "ερυθρόλευκων" είναι η πιο προσιτή περίπτωση από τις άλλες δύο. Συγκεκριμένα για τον Ζοάο Βίκτορ θα χρειαστούν 10-12 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Νούνεζ 30 εκατ. ευρώ. Πάντως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ναι μεν γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα, αλλά και η Πόρτο είναι δυνατά στο κόλπο για τον κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Άλλες πληροφορίες από την Πορτογαλία επιμένουν πως οι "Δράκοι" είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο. Πάντως μην αποκλείσετε το θέμα του Σεμέδο να πάει για το καλοκαίρι.